De mogelijkheden Een rondreis door Amerika

Een rondreis door een land doe je zodat je zoveel mogelijk van dat bepaalde land krijgt te zien krijgt. Voor een rondreis door Amerika geldt over het algemeen dat je keuzes moet maken. Welk deel van Amerika ben je nog niet geweest? Of, als je er nog nooit geweest bent, waar wil je starten? Wat wil echt je zien? Het land is gewoon te groot om in één keer te bezoeken, zeker als je daar rustig van wilt genieten.

Betrouwbare reisspecialisten Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor een rondreis naar Amerika bij:

 • 333travel
  333travel
  Check prijs >
 • AmerikaPLUS
  AmerikaPLUS
  Check prijs >
 • Djoser
  Djoser
  Check prijs >
 • Sawadee
  Sawadee
  Check prijs >
 • Tenzing Travel
  Tenzing Travel
  Check prijs >
 • TravelWorld
  TravelWorld
  Check prijs >
 • Van Verre
  Van Verre
  Check prijs >
 • Fly&drive

  Toch zijn er wel mogelijkheden om in één rondreis veel van dit bijzondere land te zien. Zoals een fly&drive rondreis. Amerika is een land waar veel met het vliegtuig gereisd wordt, daardoor zijn de binnenlandse vluchten in verhouding goedkoop. Als je de highlights van Amerika in één rondreis wilt bekijken dan kun je bijvoorbeeld beginnen in New York. De wereldstad die je zeker een keer in je leven gezien moet hebben. The Big Apple heeft zoveel bezienswaardigheden, natuurlijk het Vrijheidsbeeld, Central Park, Times Square, het Empire State Building en nog zoveel meer. Het is een stad waar je makkelijk een week zou kunnen verblijven.

  Fly & drive Amerika met United
  Fly & drive Amerika met United
  Vliegreis naar Amerika
  Vliegreis naar Amerika

  Maar je wilt natuurlijk ook de nationale parken in het westen van Amerika bezoeken. Dus pak je het vliegtuig naar San Francisco of Los Angeles. Daar staat je huurauto klaar om dit prachtige deel van Amerika te gaan verkennen. In Californië ligt het Yosemite National Park. Een groot park met wonderschone natuur, denk onder andere aan watervallen, eeuwenoude bomen en prachtige rotsformaties. In de staat Colorado liggen ook veel natuurparken die het bezoeken waard zijn zoals de Grand Canyon. Het indrukwekkende park waar de Colorado River enorme diepe kloven heeft gevormd in de rode rotsen.

  Bryce Canyon National Park
  Bryce Canyon National Park
  Zion National Park
  Zion National Park

  Voor vermaak en vertier maak je natuurlijk een tussenstop in Las Vegas. Waag een gokje in een casino, bekijk een van de vele shows, ga heerlijk uit eten en geniet van het nachtleven van deze bruisende stad.

  Las Vegas
  Las Vegas

  Deze fly&drive rondreis kun je beëindigen in Los Angeles of San Francisco. Kies je voor de sterren van Hollywood of voor een uitzicht op de Golden Gate Bridge? Beide steden hebben enorm veel te bieden. Waarom een keus maken? Begin deze fly&drive in San Francisco en eindig in Los Angeles, zo heb je beide steden gezien in één rondreis!

  Golden Gate Brigde (San Francisco)
  Golden Gate Brigde (San Francisco)
  Hollywood (Los Angeles)
  Hollywood (Los Angeles)

  Voor de echte globetrotter

  Er is nog een mogelijkheid om Amerika in één rondreis te ontdekken. Helaas geldt dat alleen voor mensen die er de tijd voor hebben, en er flink voor gespaard hebben. Maar is het geen droom om een ticket New York te kopen, daar een camper te huren en in een half jaar het land te ontdekken? Hoewel een half jaar nog steeds te kort is om alle bezienswaardigheden van Amerika te bekijken. Er zijn er gewoon teveel, maar je bent zeker een ervaring rijker!

  Camper huren voor rondreis door Amerika
  Camper huren voor rondreis door Amerika

  Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd om een half lang door Amerika te reizen. Daarom betekent het keuzes maken voor de reizigers die graag op vakantie gaan naar Amerika. Voordat je een keus maakt welk deel van Amerika je wilt ontdekken, zal je een keus moeten maken hoe je wilt reizen.

  De rondreis mogelijkheden

  Reisorganisaties bieden veel mogelijkheden aan om Amerika te ontdekken met een rondreis. Je kunt een zogenaamde fly&drive boeken. Meestal zijn dit complete pakketrondreizen waarbij al je bestemmingen, route, vliegtickets, autohuur en hotelovernachtingen geregeld zijn. Het enige wat jij hoeft te doen is rijden, genieten en ontdekken.

  Rondreizen worden ook veel gedaan in groepsverband. Dit is gezellig omdat je met meerdere mensen reist, bovendien wordt alles voor je geregeld EN hoef je zelf niet te rijden.

  Als je van wat meer vrijheid houdt dan zijn er meerdere mogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld alleen je tickets naar bepaalde steden kunnen boeken en een huurauto. Hotels en motels zijn namelijk onderweg zeer makkelijk te boeken. Dit geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer jij wilt. Wil je wat langer op een bepaalde plek blijven omdat het je daar bevalt? Niemand die je tegenhoudt. Het enige waar je om moet denken is dat je op tijd op het vliegveld bent voor de vliegreis terug naar huis.

  Hoe zou jij het liefst reizen? Wil je een beetje vrijheid van een fly&drive? Hou je ervan als alles geregeld wordt? Of wil je helemaal vrij zijn?

  De mooiste rondreizen

  De highlights van Amerika is een populaire rondreis die veel mensen doen. Het geeft een mooie eerste indruk van dit enorme land. Ook de rondreis door het Zuidwesten van Amerika, met Los Angeles / San Francisco/ Las Vegas en de natuurparken is een populaire rondreis. Andere rondreizen die veelvuldig gedaan worden zijn de rondreizen door Florida en de rondreis New York / Washington en de Niagara watervallen.

  Maar Amerika heeft nog veel meer te ontdekken! Als je een mooie rondreis door Amerika wilt doen denk dan eens aan een rondreis door het wilde Alaska. Of wat dacht je van een rondreis door de prachtige staat Oregon?

  Eén van de uitzichten tijdens een rondreis door Amerika
  Eén van de uitzichten tijdens een rondreis door Amerika
  Reizen door Amerika

  Gratis reisadvies ontvangen?
  Ontvang een gratis reisgids
  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact