Amerika is een geweldig land om op vakantie te gaan. Het is een land dat voor ieder mens wel iets te bieden heeft. Hou je van een strandvakantie? Dan heb je keus te over, Florida, Californië of wat dacht je van Hawaii? Ga je liever op een stedentrip? De meeste mensen kiezen dan begrijpelijk voor New York, Los Angeles, Las Vegas of San Francisco.

Betrouwbare reisspecialisten Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor een groepsreis naar Amerika bij:

 • AmerikaPLUS
  AmerikaPLUS
  Check prijs >
 • UStravel.nl
  UStravel.nl
  Check prijs >
 • 333travel
  333travel
  Check prijs >
 • ANWB
  ANWB
  Check prijs >
 • De Jong Intra Vakanties
  De Jong Intra Vakanties
  Check prijs >
 • Prijsvrij Vakanties
  Prijsvrij Vakanties
  Check prijs >
 • Alles wat je weten wilt over een groepsreis naar Amerika Een groepsreis naar Amerika

  Maar er zijn nog veel meer prachtige steden in Amerika die het meer dan waard zijn om te ontdekken. Enkele voorbeelden: Washington, de hoofdstad, maar ook Boston, Portland, New Orleans en Philadelphia zijn steden die allen hun eigen karakter hebben.

  Amerika heeft natuurlijk ook veel natuurschoon te bieden. De nationale parken zoals Monument Valley, The Grand Canyon, Bryce Canyon, Yellowstone National Park, Yosemite National Park en Zion National Park. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De natuur in Amerika is overweldigend groots en alom aanwezig. De echte liefhebber van de natuur kan het nog iets groter aanpakken door de echte wildernis op te zoeken in de noordelijke staat Alaska.

  Kamperen met een groep
  Kamperen met een groep

  Een rondreis door Amerika

  De Verenigde Staten van Amerika heeft dus voor iedereen wel iets te bieden. De meeste mensen gaan naar Amerika om gebruik te maken van deze vele mogelijkheden. Ze willen het liefst een vakantie waarin ze van alles meemaken, shoppen in een mooie stad, relaxen op een mooi strand, genieten van de bijzondere natuur, een gokje wagen bij een casino in Las Vegas en natuurlijk een pretpark bezoeken.

  Een rondreis maken is DE methode om veel van Amerika mee te maken in één reis. Rondreizen naar Amerika worden op internet en bij reisbureaus veel aangeboden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Populaire rondreizen door Amerika zijn bijvoorbeeld de highlights rondreis, waarbij je de bekendste en meest populaire bezienswaardigheden van Amerika bezoekt. Denk dan aan New York, Las Vegas, en enkele nationale parken zoals Grand Canyon en Monument Valley.

  De Golden Gate Brigde
  De Golden Gate Brigde
  Met de bus door Amerika reizen
  Met de bus door Amerika reizen

  Andere populaire rondreizen zijn New York, Washington en de Niagara watervallen, een rondreis door Florida en een rondreis langs de hoogtepunten van het westen. Tijdens deze rondreis bezoek je vaak Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en enkele van de nationale parken.

  Een groepsreis naar Amerika

  Een rondreis kun je doen zoals jij dat wilt. Je kunt alles zelf regelen, je tickets, je autohuur en hotels voor de overnachtingen. De hotels zou je zelfs tijdens je reis kunnen regelen, gewoon een stop maken waar jij wilt. Hotels en motels zijn overal door Amerika te vinden, van goedkoop tot luxe, geheel naar jouw wens.

  Je kan ook je reis compleet boeken bij een reisbureau, je tickets, hotels en autohuur zijn dan allemaal vastgelegd. Het enige wat jij dan hoeft te doen is rijden en van je reis genieten.

  Een andere mogelijkheid om een rondreis door of reis naar Amerika te doen is middels een groepsreis. Je doet dan samen met een groep mensen dezelfde reis. Deze groepen bestaan uit groepen van zo ongeveer 10 tot 30 personen.

  Vliegreis naar Amerika
  Vliegreis naar Amerika

  De voordelen van een groepsreis

  Een groepsreis doen heeft zo zijn voordelen. Het grootste voordeel is dat alles voor je geregeld is en jij alleen maar van je vakantie hoeft te genieten. Je hoeft niet te rijden over onbekende wegen, je hoeft je hotel niet te zoeken of boeken, je kunt zorgeloos om je heen kijken, relaxen en je vakantie vieren.

  Als er wel iets is tijdens je vakantie, bijvoorbeeld met je hotelkamer, dan is er altijd begeleiding die je om hulp kunt vragen. De begeleiders van de groepsreis zijn ervaren reisbegeleiders die veel kennis hebben van Amerika, dus ze kunnen je veel vertellen tijdens de reis en bijvoorbeeld tips geven voor restaurants die je zelf nooit gevonden zou hebben.

  Bovendien zorgt een groepsreis vaak voor gezelligheid en vriendschappen. Een reis maken met onbekende mensen kan in het begin even vreemd zijn, maar het zorgt ook voor connectie. Het is mooi om de ervaringen die je opdoet te kunnen delen met andere mensen, het zorgt voor onvergetelijke momenten.

  Een ander voordeel van een groepsreis is dat je verlost bent van de toeslag die je betaald als je alleen reist. Als je alleen op vakantie gaat betaal je meestal een toeslag omdat je in je eentje een kamer bezet houdt. Dit is vaak een irritatiepunt van veel alleenstaanden. Bij een groepsreis kun je ervoor kiezen om een kamer te delen met iemand van hetzelfde geslacht. Dit scheelt je enorm in de kosten.

  Amerika is een zeer geschikt land om met een groepsreis te ontdekken. Voor welk deel van Amerika kies jij?

  Met een groep op reis naar Amerika
  Met een groep op reis naar Amerika
  Reizen door Amerika

  Gratis reisadvies ontvangen?
  Ontvang een gratis reisgids
  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact