Zes redenen om te kiezen voor een camperreis door Amerika Waarom met de camper door de USA?

Wie al eens eerder met een camper door Amerika heeft gereisd, komt onderstaand verhaal je niet onbekend in de oren. Sterker nog, je zult het waarschijnlijk van harte eens zijn! Ga jij (binnenkort) voor het eerst reizen met een camper of ben je deze reis aan het overwegen? Je leest hier zes redenen om te kiezen voor een camperreis door Amerika.

Betrouwbare reisspecialisten Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor een camperreis naar Amerika bij:

 • Travelhome
  Travelhome
  Check prijs >
 • 333travel
  333travel
  Check prijs >
 • Worldwide Campers
  Worldwide Campers
  Check prijs >
 • Travelhome
  Travelhome
  Check prijs >
 • 1. Een gezellige reis met het gezin staat centraal

  Met alle drukte in het gemiddelde gezin is er vandaag de dag zelden een tijd dat iedereen samen op dezelfde plek is. Soms heeft een gezin tijd nodig om dit drukke leven te vertragen en speciale momenten met elkaar te delen. Samen zijn op een nieuw avontuur is een onschatbare manier om dit aan te pakken.

  Samen in de camper reizen
  Samen in de camper reizen

  Activiteiten zoals het verkennen van de natuur, sterren kijken in een heldere hemel of rond het kampvuur zitten, verhalen vertellen en marshmallows roosteren, creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

  2. De volledige vrijheid ervaar je tijdens een camperreis

  Wanneer je reist met een camper, heb je de volledige controle over je planning of juist een gebrek daaraan. Je kunt gaan waar je wilt, wanneer je wilt, en je kunt onderweg zo vaak stoppen als je hartje begeert. In feite kun je je reisschema op elk moment naar eigen inzicht wijzigen. Er zijn geen hotelkassa's, restaurantreserveringen of vliegtuigen om te halen. Het is gewoon ontspannend en 'het op het gehoor spelen'. Dat betekent niet dat je niet moet plannen, maar plannen kunnen altijd veranderen als je zelf de touwtjes in handen hebt.

  3. Leef in de offline wereld en schakel elektronische apparaten uit

  In de wereld van vandaag lijken we altijd naar een soort scherm te kijken, of het nu telefoons, computers of tablets zijn. Je zult misschien verbijsterd zijn om te ontdekken hoe ontspannend het kan zijn om gewoon de stekker uit het stopcontact te halen en neem een pauze van je elektronica. Maak je geen zorgen, de wereld blijft draaien als je je e-mail niet controleert, je vrienden niet sms't of post waar je bent en wat je doet op je favoriete sociale website.

  Samen in de camper reizen
  Samen in de camper reizen

  4. Leer kinderen verschillende basisvaardigheden aan en stimuleer de algemene ontwikkeling

  Kinderen zijn dol op leren ... als leren leuk is. Niet alleen kan de natuur diepgaand worden verkend, maar verspreid over Amerika zijn veel musea, presidentiële bibliotheken, nationale parken en monumenten, geografische formaties, bossen, oceaanplezier en nog veel meer. Of het nu hun bedoeling is of niet, onze kinderen (en wij) leren veel wanneer we reizen. Bovendien krijgen we een veel grotere waardering voor de creaties van Moeder Natuur.

  5. Bespaar geld door op reis te gaan met de camper

  Uit onderzoek is gebleken dat een gezin door met de camper te reizen maar liefst 78% kan besparen op wat ze zouden besteden aan traditionele reizen. Hoewel de prijs van brandstof meestal hoog is, verbleekt het in vergelijking met het betalen van vliegtickets, het huren van hotelkamers, altijd uit eten gaan en het huren van auto's wanneer je op je bestemming aankomt.

  6. Je bent tijdens het reizen van alle gemakken voorzien

  Kun je je voorstellen dat je op reis gaat en je zich geen zorgen hoeft te maken over het beperken van je bagage, het kunnen spelen van je games, je fietsen en zelfs het hele gezin? Wanneer je letterlijk op reis bent in je huis, heb je alle gemakken van thuis bij je! Je hoeft niet iedere avond je koffers in- en uit te pakken, kinderen kunnen zich even terugtrekken om een spelletje te spelen en je kunt altijd even snel naar de wc. Een camper is in tal van uitvoeringen te huren, zodat je het zo luxe kunt maken als je zelf maar wilt.

  Maak herinneringen die tijdloos zijn

  Eén ding is zeker: waar je ook heen gaat of hoe je daar komt, het feit dat reizen familieleden dichterbij brengt en herinneringen creëert die tijdloos zijn, is meer waard dan wat dan ook ter wereld. Overtuigd van bovenstaande voordelen? Begin in dat geval vandaag nog met oriënteren en ontdek de mogelijkheden die er zijn op het gebied van camperhuur. Maak jij binnenkort deze onvergetelijke reis met je partner of met het hele gezin?

  Reizen door Amerika

  Gratis reisadvies ontvangen?
  Ontvang een gratis reisgids
  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact