Wilt u een reis naar Amerika maken waarbij meerdere plekken worden bezocht? Dan is een fly & drive iets voor u. Met een fly & drive reis wordt de vlucht, auto en de hotelovernachtingen geboekt. Voor toeristen die naar Amerika reizen zijn fly & drive reizen ongekend populair. De mogelijkheden voor een zo'n reis naar Amerika zijn ongekend. Veel organisaties bieden complete reizen aan naar alle delen van Amerika.

Betrouwbare reisspecialisten Bekijk direct de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor een fly & drive naar Amerika bij:

 • AmerikaPLUS
  AmerikaPLUS
  Check prijs >
 • 333travel
  333travel
  Check prijs >
 • TravelWorld
  TravelWorld
  Check prijs >
 • Tenzing Travel
  Tenzing Travel
  Check prijs >
 • Sawadee
  Sawadee
  Check prijs >
 • Djoser
  Djoser
  Check prijs >
 • Fly & Drive Amerika met United Airlines
  Fly & Drive Amerika met United Airlines

  Fly drive in het noorden van Amerika

  Fly drive reizen worden door heel Amerika georganiseerd. Met een fly drive reis naar het noorden van Amerika kunnen diverse plaatsen worden bezocht. Men kan bijvoorbeeld een fly drive naar de prachtige steden New York, Washington DC en Philadelphia boeken. Ook zijn er fly drive reizen waarbij de spectaculaire Niagara Falls, de Amish Country of Gettysburg bezocht worden. Het noorden van Amerika heeft heel veel te bieden voor jong en oud.

  Fly drive in het zuiden van Amerika

  Great Smoky Mountains National Park
  Great Smoky Mountains National Park
  Miami - Florida
  Miami - Florida
  Ook het zuiden van Amerika heeft voldoende fly drive reizen te bieden. Men kan prachtige fly drive reizen boeken naar staten als Georgia, Tennessee en Florida. Het zuiden van Amerika staat onder andere bekend om de diverse muziekstijlen die zich in deze staten ontwikkeld heeft. Veel fly drive reizen zijn dan ook hierop gebaseerd.

  De reizen naar Florida zijn vaak gericht op de liefhebbers van attractieparken. Florida, en dan met name de plek Orlando, staat bekend om de vele attractie- en waterparken. De bekendste parken van Orlando zijn het Walt Disney World resort, het Universal Orlando resort, het Seaworld Orlando Resort en LegoLand Florida. Bij enkele fly drive reizen is er een mogelijkheid dat pretpark tickets voordelig kunnen worden gekocht. Informeer hier naar bij de aanbieder van de reis.

  De bekendste muzieksteden in het zuiden van Amerika zijn Nashville, New Orleans en Memphis. Er zijn prachtige fly drive reizen naar deze prachtige plekken. In deze plekken maakt u kennis met de geschiedenis van de steden, maar leert u ook de prachtige natuur van de staten kennen. De gezelligheid in de muzieksteden is echter ongekend. 'S avonds drinkt u een heerlijk drankje met live muziek op de achtergrond.

  De schoonheid van West Amerika

  Yosemite National Park
  Yosemite National Park
  Monument Valley
  Monument Valley
  Golden Gate Bridge in San Francisco
  Golden Gate Bridge in San Francisco

  Naast New York is het westen van Amerika ook zeer populair onder toeristen. De ook wel genoemde west coast is zeer in trek bij mensen die een fly drive reis naar Amerika boeken. In het westen van Amerika vind men verschillende prachtige gebieden. Voorbeelden hiervan zijn San Francisco, Los Angeles maar ook Californië. In het westen van Amerika vind men ook de welbekende Grand Canyon, Death Valley en het Yosemite park.

  Ook geniet je in het westen van Amerika van het adembenemende Las Vegas. Deze stad staat om meer bekend dan alleen het gokken. De knipperende neon reclames en de verschillende attracties maken Las Vegas tot een leuk dagje uit. Bezoek in de stad ook Fremont Street: de eerste geasfalteerde straat in Las Vegas. Ook is een bezoekje aan het welbekende Stratosphere Tower. Dit is één van de bekendste attracties van Las Vegas. Je vindt in deze toren onder andere een winkelcentrum, een casino maar ook een aantal attracties.

  Hoe lang op reis naar Amerika?

  Vliegen naar Amerika
  Vliegen naar Amerika
  Vliegveld Amerika
  Vliegveld Amerika

  Hoe lang men op reis gaat door Amerika is afhankelijk van een aantal factoren. Het verschilt bijvoorbeeld per gebied hoeveel tijd er nodig is voor de rondreis. Voor een bezoek aan noord Amerika is men in principe minder tijd nodig dan een bezoek aan west Amerika. De fly drive reizen naar west Amerika zijn bovendien vaak wat langer. Kiest men voor een fly drive in het zuiden van Amerika, dan zijn de reistijden ook vaak wat aan de langere kant.

  Ook speelt het budget een belangrijke rol. Als u iets meer geld te besteden heeft kan de fly drive reis wat langer zijn. Amerika is immers geen goedkoop land om naar toe te gaan.

  Reizen door Amerika

  Gratis reisadvies ontvangen?
  Ontvang een gratis reisgids
  Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact