Helicoptervlucht Grand Canyon


Papillon is een erkend specialist in het maken van helicoptervluchten over de Grand Canyon. Papillon heeft terminals in Las Vegas en Boulder City (Hooverdam) en twee terminals bij de Grand Canyon. (Zowel bij de South Rim als de West Rim van de Canyon).

Het uitzicht vanuit de helikopter is werkelijk adembenemend! Het eerste gedeelte van de helikoptervlucht vlieg je over bebost gebied. En dan ineens duikt hij vanuit het niets op. De Grand Canyon! Deze enorme kloof voor de eerste keer zien is al zeer indrukwekkend, maar het wordt wel heel speciaal als je dat per helicopter gaat doen!

Foto's Grand Canyon

Foto's van de Grand Canyon kun je het beste maken in de namiddag of in de vroege ochtend. Dit geldt ook voor de foto's die je, vanuit de helicopter maakt. De bovenstaande foto's zijn rond 16.00u gemaakt. Het licht is zacht en de schaduwpartijen zorgen voor mooie plaatjes. Meer informatie en foto's kun je vinden op de pagina Grand Canyon.

Populaire attractie

Een helicoptervlucht maken is in Amerika een populaire attractie. Bij (of beter gezegd 'boven') vrijwel alle toeristische trekpleisters kun je wel een tour maken. Dit was onze eerste ervaring in een helicopter, in 2012 hebben we een vlucht gemaakt over de watervallen van Iguaçu.

Reizen door Amerika

Gratis reisadvies ontvangen?
Ontvang een gratis reisgids
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief Contact